Kährs fapadlók egyenesen Svédországból

Minőségi parketták közel 200 színben, országos viszonteladói hálózattal. Keresd a Kährs svéd minőséget, amit ökológiai szempontok figyelembe vételével készítenek.

A svéd Kährs 1857 óta foglalkozik faipari tevékenységgel. 1941-ben a Kährs szabadalmaztatta a többrétegű szalagparkettát, melynek előnye a szerkezet nagyobb stabilitása. 2000-ben áttörő változási folyamat kezdődött meg a szalagparketta világában. A Kährs cég világelsőként mutatta be a készparketta ragasztásmentes csatlakozási rendszerét, a WOODLOC-ot, melynek köszönhetően ragasztás nélküli burkolást tett lehetővé. A modern innovatív gyártási technológia és 160 év tapasztalata mind hozzájárul ahhoz, hogy a Kährs vezető szerepet töltsön be a parketta piacon. A Kährs természetes fapadlók gyártása az ökológiai szempontok figyelembevételével történik. A tavalyi évben megjelent új ultra matt lakkos felületvédelemnek köszönhetően még természetesebb megjelenéssel érhető el néhány parkettánk. A 28 kollekcióból álló közel 200 padló kínálatnak köszönhetően mindenki megtalálja az elképzeléseinek megfelelő burkolatot.

Magyarországon a KPP Hungary Kft. 2003-as megalapítása óta importálja és forgalmazza a nagy múlttal, tapasztalattal és modern gyártási technológiával rendelkező vezető európai gyártók magas minőségű padlóit. Széles termékkínálatuk kialakításakor elsősorban a fapadlókra fókuszáltak. Átfogó programmal komplex szolgáltatás nyújtanak ügyfeleiknek a padlóburkolatok terén. 

Olvassa el aktuális cikkeinket !

VINYL PADLÓK ÉS KARBANTARTÁSUK

VINYL PADLÓK ÉS KARBANTARTÁSUK

Fennállásuk során a viny padlók nagy előrelépéseket tettek. A tekercses kivitel mellett már olyan vinyl modulok is készülnek, amelyeket már nem kell…