hozzon létre egy vázlatot

Próbálja ki eredeti online tervező eszközünket, amely lehetővé teszi egyedi és kreatív belsőépítészet létrehozását padlókkal. Ennek az eszköznek a választékából széles választékban van padló, különböző színekkel, mintákkal és textúrákkal.

 

Hogyan kezdjem...

Keverje össze, forgassa el, és próbálja ki azokat a színeket és textúrákat, amelyek leginkább megfelelnek álmai belsejének. Számos előre beállított szoba inspiráló lehet, ám ezeket a példákat nem szabad korlátozni.

Adja meg kreativitása szabad kezét és
Könnyedén kombinálhatja és megtervezheti, ahogy kívánja!

HOGYAN KELL CSINÁLNI

Nagyon könnyű! Készítettünk egy egyszerű útmutatót az ön számára, amely végigvezeti Önt!

1. Készítsen képet

Ennek az egyedülálló technológiának köszönhetően fényképezhet saját belső teret mobiltelefonján vagy táblagépén, és helyettesítheti padlóját a mi padlónkkal.

2. Választ

Lehetősége van arra, hogy a belső képek széles körű gyűjteményéből válasszon egy szobát, ahol ötleteinek megfelelően választhat!

3. Próbálja ki

Próbáljon ki különböző dekorációt, színeket, padlószíneket, amelyeket szabadon forgathat, és megtalálja az Ön számára megfelelő méretet!

4. Hasonlítsa össze

Ossze lehet hasonlítani a többszintes emeleteket is, összehasonlíthatja a színeket, árnyalataikat és így tovább. Ez az opció minden bizonnyal megkönnyíti választását!

5. Elmentek

Készített egy tökéletes mintát, és érdekelne vásárolni? Mentse el a fényképet, és küldje el nekünk. Készítünk Önnek ajánlatot, és megválaszoljuk az összes műszaki adatot!

VIDEO