VYTVOŘ SI NÁVRH

Vyzkoušejte náš originální online nástroj pro návrh, který vám umožní vytvářet
jedinečné a kreativní návrhy interiéru s podlahy. Tento nástroj disponuje širokým výběrem podlah z našeho sortimentu s různými barvy, vzory a strukturou.

 

Hogyan kezdjem...

Keverje össze, forgassa el, és próbálja ki azokat a színeket és textúrákat, amelyek leginkább megfelelnek álmai belsejének. Számos előre beállított szoba inspiráló lehet, ám ezekkel a példákkal nem szabad korlátozni.

Adjon kreativitásának szabad kezet és
Könnyedén kombinálhatja és megtervezheti, ahogy kívánja!

HOGYAN KELL CSINÁLNI

Nagyon könnyű! Készítettünk egy egyszerű útmutatót az ön számára, amely végigvezeti Önt!

1. Készítsen képet

Ennek az egyedülálló technológiának köszönhetően fényképezhet saját belső teret mobiltelefonján vagy táblagépén, és helyettesítheti padlóját a mi padlónkkal.

2. Választ

Lehetősége van arra, hogy a belső képek széles körű gyűjteményéből válasszon egy szobát, ahol ötleteinek megfelelően választhat!

3. Próbálja ki

Próbáljon ki különböző dekorációt, színeket, padlószíneket, amelyeket szabadon forgathat, és megtalálja az Ön számára megfelelő méretet!

4. Hasonlítsa össze

Össze lehet hasonlítani a többszintes emeleteket is, összehasonlíthatja a színeket, árnyalataikat és így tovább. Ez az opció minden bizonnyal megkönnyíti választását!

5. Mentés

Készített egy tökéletes mintát, és meg szeretné vásárolni? Mentse el a fényképet, és küldje el nekünk. Készítünk Önnek ajánlatot, és megválaszoljuk az összes műszaki adatot!