VISUALIZÁCIÓ

Próbálja ki eredeti online tervező eszközünket, amely lehetővé teszi egyedi és kreatív padlóburkolatok készítését. Ez az eszköz széles körű választékot kínál padló választékunkból, különböző színekkel, mintákkal és textúrákkal."

 

Hogyan kezdjem…

Fotózza be az a szobáját és az eszköz segítségével válassza ki az Ön által legmegfelelőbb padlót a választékunkból. Inspirálódhat az előre beállított helyiségekből is, amelyek lehet, hogy hasonlítanak az Ön szobájához. Adjon szabad kezet kreativitásának, és próbáljon ki többféle kombinációt.


Műszaki tanácsadásra van szüksége? Vegye fel velünk a kapcsolatot.    info@kpp.cz

HOGYAN KELL CSINÁLNI

KELL SEGÍTSÉG?

Nagyon könnyű! Készítettünk egy egyszerű útmutatót az ön számára, amely végigvezeti Önt!

1. Készítsen képet

Ennek az egyedülálló technológiának köszönhetően fényképezhet saját belső teret mobiltelefonján vagy táblagépén, és helyettesítheti padlóját a mi padlónkkal.

2. Választ

Lehetősége van arra, hogy a belső képek széles körű gyűjteményéből válasszon egy szobát, ahol ötleteinek megfelelően választhat!

3. Próbálja ki

Próbáljon ki különböző dekorációt, színeket, padlószíneket, amelyeket szabadon forgathat, és megtalálja az Ön számára megfelelő méretet!

4. Hasonlítsa össze

Össze lehet hasonlítani a többszintes emeleteket is, összehasonlíthatja a színeket, árnyalataikat és így tovább. Ez az opció minden bizonnyal megkönnyíti választását!