VEZETŐ BESZÁLLÍTÓ
PADLÓBURKOLATOK
KUTAT
ELADÓ TERMÉKEK

Padló Ajánlataink

Választékunkban megtalálhatók a márkák padlói és kiegészítői Kährs, Wineo, Purline, 1FLOOR, Bauwerk, Classen, mFLOR, Arbiton, Upofloor, Forbo, Polarwood, 2tec2, Küberit, Desono, Bolta, K-Produkt és több.

Miért mi?

Több mint 25 éves hagyománnyal rendelkező családi társaság.

Olyan társaság vagyunk, amely több mint 28 éves hagyományokkal rendelkezik a padlóburkolatok értékesítésében. Kínálunk minőségi fa, laminált, vinil és legfejletebb ökológiai természetes padlókat a világ vezető gyártóitól.  Választékunkban megtalálhatók a márkák padlói és kiegészítői Kährs, Wineo, Purline, 1FLOOR, Bauwerk, Classen, mFLOR, Arbiton, Upofloor, Forbo, Polarwood, 2tec2, Küberit, Desono, Bolta, K-Produkt és még több.

Ökológiai termelés
Ökológiai termelés
Jó szolgáltatás
Jó szolgáltatás
Széles ajánlat
Széles ajánlat
Tökéletes kialakítás
Tökéletes kialakítás
évek a piacon
29 év
eladott
10 mil.
alkalmazottak
150+ +

Hozza létre a vázlatot

Próbálja ki, milyen lenne a Ön által kiválasztott padló a szobában.

Próbálja ki eredeti online tervező eszközünket, amely lehetővé teszi egyedi és kreatív padlóburkolatok készítését. Ez az eszköz széles körű választékot kínál padló választékunkból, különböző színekkel, mintákkal és textúrákkal.
Hozza létre a vázlatot

LEGKÖZELEBBI ÜZLETÜNK

Keresse meg a legközelebbi üzletet, és ne habozzon kipróbálni a termékeinket. Nézzen körül, kombináljon, hasonlítsa össze a padlókat kedve szerint és kérjen tanácsot a szakemberektől, akik válaszolnak minden kérdésére. A mintákat kikölcsönözheti és hazaviheti.
LEGKÖZELEBBI ÜZLETÜNK

Több mint 28 éve adunk el minőségi padlót

           

 

A Kratochvil parket profi s.r.o. Csehországban és Szlovákiában 20 éve, Magyarországon a KPP Hungary Kft. 2003-as megalapítása óta importáljuk és forgalmazzuk nagy múlttal, tapasztalattal és modern gyártási technológiával rendelkező vezető európai gyártók magas minőségű padlóit. Termékkínálatunk kialakításakor elsősorban a fapadlókra fókuszálunk.

BESZÁLLÍTÓK

Ezen márkák padlóburkolatait kínáljuk