Kik vagyunk mi?

Kik vagyunk mi? Családi vállalkozás vagyunk, amely padlóburkolatok importjával és értékesítésével foglalkozik. A KPP 1993-ban alakult, és a kezdetektől fogva hangsúlyt fektettünk a minőségi designer padlóburkolatokra és az ügyfeleink kiváló kiszolgálására.

Büszkék vagyunk arra, hogy már majdnem 30 éve szállítunk minőségi padlóburkolatot különbőző projektekhet és közületekhez Csehország, Szlovákia és Magyarország szerte.

Több mint 28 éve adunk el minőségi padlót

A Kratochvil parket profi s.r.o. Csehországban és Szlovákiában 20 éve, Magyarországon a KPP Hungary Kft. 2003-as megalapítása óta importáljuk és forgalmazzuk nagy múlttal, tapasztalattal és modern gyártási technológiával rendelkező vezető európai gyártók magas minőségű padlóit. Termékkínálatunk kialakításakor elsősorban a fapadlókra fókuszálunk.

Cégünk kizárólagos forgalmazója a svéd Kährs által gyártott magas minőségű fapadlóknak, mely a világ vezető parkettagyártók egyike.

Képviseljük továbbá a svájci Bauwerk parkettagyár és a német Wineo padlógyártó cég termékeit is, melynek kínálata magába foglalja a lamináltpadlókat, vinyl padlókat, valamint a WINEO Purline organikus padlókat is. A finn Upofloor által gyártott elasztikus padlók természetes összetevőkből készülnek.

Ajánljuk a Forbo természetes linóleum padlóját, a Marmoleum Click-et, a tekercses Tarkett PVC-t, a holland mFLOR vinyl padlóit, és végül de nem utolsósorban a Classen laminált padlóit. 1FLOOR saját márkanév alatt magas minőségű fapadlók, laminált és vinyl padlók teljes kínálatát nyújtjuk.

Cégünk Moravany u Brna-ban található, ahol a teljes kínálatunkat felvonultató modern bemutatótermmel várjuk a kedves érdeklődőket. Másik bemutatótermünk Prágában található, amely ​​350 m2 területen helyezkedik el. Leányvállalatokat működtetünk Pozsonyban (Szlovákia) és Budapesten (Magyarország) is.

                      

Támogatjuk a sportklubokat

Hozzájárultunk jótékonysági projektekhez