KDO JSME?

Jsme firma zabývající se importem a prodejem podlah. Naše společnost byla založena již v roce 1993 a od té doby jsme se podíleli na mnoho projektech a udělali jsme radost desítkám tisíc lidí.

Több mint 28 éve adunk el minőségi padlót

A Kratochvil parket profi s.r.o. Csehországban és Szlovákiában 20 éve, Magyarországon a KPP Hungary Kft. 2003-as megalapítása óta importáljuk és forgalmazzuk nagy múlttal, tapasztalattal és modern gyártási technológiával rendelkező vezető európai gyártók magas minőségű padlóit. Termékkínálatunk kialakításakor elsősorban a fapadlókra fókuszálunk.

Cégünk kizárólagos forgalmazója a svéd Kährs által gyártott magas minőségű fapadlóknak, mely a világ vezető parkettagyártók egyike.

Képviseljük továbbá a svájci Bauwerk parkettagyár és a német Wineo padlógyártó cég termékeit is, melynek kínálata magába foglalja a lamináltpadlókat, vinyl padlókat, valamint a WINEO Purline organikus padlókat is. A finn Upofloor által gyártott elasztikus padlók természetes összetevőkből készülnek.

Ajánljuk a Forbo természetes linóleum padlóját, a Marmoleum Click-et, a tekercses Tarkett PVC-t, a holland mFLOR vinyl padlóit, és végül de nem utolsósorban a Classen laminált padlóit. 1FLOOR saját márkanév alatt magas minőségű fapadlók, laminált és vinyl padlók teljes kínálatát nyújtjuk.

Cégünk Moravany u Brna-ban található, ahol a teljes kínálatunkat felvonultató modern bemutatótermmel várjuk a kedves érdeklődőket. Másik bemutatótermünk Prágában található, amely ​​350 m2 területen helyezkedik el. Leányvállalatokat működtetünk Pozsonyban (Szlovákia) és Budapesten (Magyarország) is.

                      

Podporujeme sportovní kluby

Pravidelně přispíváme na charitativní projekty