obrázek sekce: 9287

Mi is az a PURLINE ökológiai padló?

Wineo PURLINE egy kiváló minőségű poliuretán padlóburkolat, amely a legjobb alapanyagokból készül. Alapja az ecuran, ami egy rendkívül hatékony kompozit anyag, amelyet főleg olyan növényi erdetű olajokból állítanak elő, mint például repce- vagy ricinusolaj. Az ecuranhoz olyan természetes anyagot kevernek még hozzá, mint a gipsz. A PURLINE ecuran padlót klór,lágyítók és oldószerek hozzáadása nélkül gyártják.

A felhasználással kapcsolatban első helyen kell megemlíteni azt a tényt, hogy a Wineo Purline padlók a legmagasabb terhelési osztályba tartoznak. A padló felületét 0,3 mm vastag poliuretán réteg alkotja, amely biztosítja a kopóréteg maximális tartósságát, rugalmasságát és puhaságát, valamint megvédi az elhasználódással, szennyeződések tapadásával és a vegyszerekkel szemben. A Purline biopadlók megfelelnek a magas higiéniai követelményeknek, amelyek lehetővé teszik a felhasználását egészségügyi intézményekben, kutatóintézetekben vagy iskolákban.

 

FENNTARTHATÓ TERMÉK ÉS GYÁRTÁS
  • Természetes összetevők
  • Klór-, lágyító-, oldószer-mentesek
  • Egészségre ártalmatlan
MAGAS MECHANIKUS TELJESÍTMÉNY
  • Szabadalmaztatott technológia
  • Tartós és ellenálló (fizikai tulajdonságok extrém igénybevétel után is megmaradnak)
  • Alacsony zajkibocsátás (minimálisra csökkenti a zajt)
  • Rugalmas

A német Windmöller Flooring gyártó Wineo PURLINE ökológiai padlójának biztonságát és minőségét számos független elismervény és tanúsítvány igazolja. Említsük meg a Kék Angyal tanúsítványt, amelyet a minden szempontból környezetbarát, szigorú egészségügyi és biztonsági előírásoknak megfelelő termékeknek ítélnek oda.

 

FEKTETÉSI MÓDOK


RAGASZTOTT

Wineo PURLINE 2,2 mm beépítési magasságú, első osztályú padlóburkolat, amely az aljzatra ragasztással történő fektetéshez készült. Ideális megoldás felújításokhoz és új épületek burkolásához.

ÚSZTATOTT MÓDÚ LERAKÁS – RIGID

Ökológiai padló klikk rendszerrel, mely úsztatott módú fektetésre készült. Ez a változat erősebb szerkezettel rendelkezik, mégis rugalmas. Ideális megoldás felújításokhoz és új épületek nurkolásához.

ÚSZTATOTT MÓDÚ LERAKÁS HDF HORDOZÓVAL

A robusztus ökológiai padló ideális megoldás háztartások számára. Többrétegű XXL formátumú panelek klikk rendszerrel a gyors és egyszerű fektetéshez. A 9 mm-es beépítési magasság kompenzálja az aljzat kisebb egyenetlenségeit. Ideális megoldás felújításokhoz és új épületek burkolásához.

 

Olvassa el aktuális cikkeinket!