Kérdése van?

Ha bármilyen kérdése van, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.

Főoldal Padlók Vinyl padlók Calm Concrete - Homokkő hatású

Vinyl padló Calm Concrete - Homokkő hatású


Termék ára 21 791 Ft / m2
Ár (ÁFA nélkül) 17 158 Ft / m2

Termék elérhetősége

Jelenleg nincs raktáron, rendelhető.
Rendelés esetén a szállítási idő 2-4 hét.

A padló megtekinthető:

A termék megtekinthető több mint 40 partnerüzletben.

Padló változata

Termékkel kapcsolatos kérdés

Kérjen tanácsot szakemberektől, akik minden kérdésére válaszolnak.

Termék megvásárlása

Ezt a terméket megvásárolhatja egyik partnerüzletünkben. A legközelebbi partnerünket itt találja:

Padló kisokos

Az összes padlókra vonatkozó kifejezés magyarázata egy helyen.

1-lamella

Ez az érték azt jelzi, hogy egy adott panel hány (darab) lamella sorból áll. Az 1-lamella azt jelenti, hogy csak 1 sor lamella van a tábla teljes szélességében (széles tábla).

2-lamella

Ez az érték azt jelzi, hogy egy adott panel hány (darab) lamella sorból áll. A 2-lamella azt jelenti, hogy a padló panel teljes szélességében 2 sor lamella található.

3-lamella

Ez az érték azt jelzi, hogy egy adott panel hány (darab) lamella sorból áll. A 3-lamella azt jelenti, hogy a padló panel teljes szélességében 3 sor lamella található.

2-rétegű padló

A kétrétegű padló egy olyan padlóburkolat, amely két réteg anyagból áll. Általában olyan konstrukcióról van szó, ahol az alsó réteg alaprétegként szolgál, ami lehet például MDF vagy HDF lap, a felső réteg pedig egy dekoratív felület, amely fát, követ vagy egyéb anyagokat utánozhat.

3-rétegű padló

A háromrétegű padló olyan padlóburkolat, amely három anyagrétegből épül fel. Általában van egy alsó hordozórétege, amely stabilizáló rétegként szolgál, egy középső rétege, amely fát vagy kompozit anyagokat is tartalmazhat, és egy fedőrétege, amely esztétikai jellegű, és fa, kő vagy egyéb felületeket is másolhat. A 3réteget gyakran fapadlóknál használják, ahol az alsó réteg segít stabilizálni a faelemet, és megakadályozza annak vetemedését vagy elhajlását. A háromrétegű padlók a tartósság, az esztétika és a stabilitás kombinációja miatt népszerűek.

Kefézés

A padlókefézés egy speciális eljárás, amelyet a fa vagy más padlóburkolatok gyártásakor használnak, hogy bizonyos texturált vagy rusztikus megjelenést érjenek el. Ennek során a padló felületét egy kefével vagy egy speciális kefés géppel munkálják meg, amely mechanikusan eltávolítja a fa puha részeit a felületről. Ez kiemeli a fa különböző textúráit, beleértve a csomókat, sávokat és a természetes mintákat, így egy durvább és struktúrált felület jön létre.

Lépészaj

A lépészaj olyan hangjelenség, amely akkor jelentkezik, amikor az emberek a padlón sétálnak vagy mozognak, és a szomszédos szobákban vagy egy emelettel lejjebb ezt zajként érzékelik. Ez az épületek akusztikai kényelmének egyik fő szempontja, és számos tényező okozhatja, beleértve a padlófelület anyagát, a szigetelést és a padlószerkezetet.

4V mikrofózolás

A 4V mikrofózolt él a padlóburkolatok vagy parketták speciális dizájnelemére használatos kifejezés, amely kis lekerekített éleket jelent a paldólap mind a 4 oldalán. Ezt a lekerekítést általában fapadlóknál használják, ahol minden egyes deszkát kihangsúlyoz, így azt a benyomást keltve a padlón, mintha különálló elemekből állna. Vonzó és hiteles megjelenést kölcsönöz a padlóknak.

Pácolás

A pácolás azt jelenti, amikor a padló felületére vagy akár az egész vastagságába egy speciális bevonatot vagy színt visznek fel, megváltoztatva annak színét és megjelenését. Ez a folyamat lehetővé teszi a padló megjelenésének testreszabását a tervezési vagy az esztétikai követelményeknek megfelelően. A pácolást gyakran használják fapadlókon, ahol a pác képes a fa különböző árnyalatait létrehozni, kiemelni a textúráit, vagy egy új megjelenést kölcsönözni a padlónak. A pácolás többféle módon történhet, beleértve a festék, pigment vagy speciális bevonási technikák használatát, amelyek mind befolyásolják a padló színét és megjelenését.

Kopóréteg

A padló kopórétege a padlófelület legfelső része, amellyel közvetlenül érintkezünk a járás és a használat során. Ennek a rétegnek az a feladata, hogy ellenálljon a kopásnak, karcolásnak, nyomásnak és egyéb fizikai hatásoknak, amelyeknek a padló ki van téve a használat során. A kopóréteg befolyásolja a padló megjelenését, tartósságát és karbantartását.

Felületkezelés

A padló felületkezelése azt a védőbevonatot vagy védőanyagot jelenti, amit a padló felületére visznek fel. Ennek a kezelésnek több célja is van, beleértve a padló védelmét a sérülésektől, az ellenálló képessége növelését, az esztétikus megjelenése javítását és a karbantartása megkönnyítését. A felületkezelés magában foglalhatja lakk, olaj, viasz, epoxi vagy más olyan anyagok használatát, amelyek védelmet nyújtanak és javítják a padló megjelenését.

Rigid padló

A rigid, vagy merev padlók különféle anyagokból készülhetnek, például SPC-ből (Stone Polymer Composite), WPC-ből (Wood Polymer Composite) vagy más kompozitokból. Az SPC a merev padlók egyik változata.

Szegélyléc

A szegélyléc, amelyet gyakran padlólécnek vagy padlószegélynek is neveznek, egy vékony léc, általában fából, MDF-ből, PVC-ből vagy más anyagból, amelyet a helyiség falai kerületére rögzítenek.

SPC ásványi padló

Az SPC ásványi padló egyfajta modern padlóburkolat, amely speciális anyagból, az úgynevezett "Stone Polymer Composite" (SPC) anyagból készül. Ez az anyag a követ és a PVC műanyagot ötvözi, ami ellenállóságáról és tartósságáról ismert. Az SPC padlót úgy tervezték, hogy vízálló, karcálló és könnyen tisztítható legyen. Gyakran használják kereskedelmi és háztartási környezetben, tulajdonságai miatt nedves helyiségekben, például fürdőszobákban és konyhákban is használható. Az SPC padlóburkolatok fektetése többféle módon történhet, beleértve a ragasztást vagy a klikkrendszert is.

Esztrichbeton

Az esztrichbeton cement- vagy gipszkomponenst tartalmazó szemcsés anyag, amelyet szilárd és kiegyenlítő alapréteg kialakítására használnak a talajon, mielőtt a végső padlóburkolatot, például vinyl-, szőnyeg-, PVC- és egyéb padlóburkolatot lefektetik rá.

Hőellenállás

A padló hőellenállása azt jelenti, hogy a padló milyen mértékben lassítja le a hőátadást a padló és a környezet között. A hőellenállást általában az R értékkel (ellenállással) fejezik ki. A magasabb R érték nagyobb hőellenállást és ezáltal jobb szigetelőképességet jelent.

V fózolás

Kihangsúlyozza a padlólapok méretét, ami természetesebb benyomást kelt. A fózolást a padlólapok széleinek ferde lemarásával érik el.

Klikkes vinyl padló

Ez egy klikkes mechanizmusú rendszer a padlóelemek összekapcsolására. Ez a mechanizmus lehetővé teszi az egyszerű fektetést, ragasztó nélkül. A klikkes vinyl egy népszerű padlóburkolat otthoni környezetbe, mivel ellenáll a nedvességnek, könnyen karbantartható, és különböző mintázatokkal rendelkezik, amelyek fát, követ vagy csempét utánoznak.

Ragasztott vinyl padló

Ragasztott vinyl esetén az egyes elemeket az aljzatra ragasztják, ami állandó rögzítést jelent. A ragasztott padló strapabíró és stabil, de a fektetése bonyolultabb lehet, és pontos felület-előkészítést és a ragasztó megfelelő használatát igényli.

Vinyl padló

A vinyl padlóburkolat PVC-ből (polivinyl-klorid) vagy más műanyagból készül. Ez a fajta padló nedvességállósága, könnyű karbantartása és különféle dizájn lehetőségei miatt népszerű. A vinyl padlók különféle anyagokat, például fát, követ vagy csempét másolhatnak, és sokféle környezetbe alkalmasak, beleértve az otthoni és a kereskedelmi helyiségeket. Különféleképpen telepíthetők.

Klikkrendszer

Ez a csatlakozási mechanizmus lehetővé teszi, hogy az egyes elemek könnyen illeszkedjenek egymáshoz, ragasztó nélkül. A klikkrendszer általában erős csatlakozást biztosít, amely ellenáll a szétesésnek, és lehetővé teszi a padló gyors és egyszerű fektetését speciális szerszámok nélkül. Számos különböző típusú klikkes zár létezik.

Terhelési osztály

A padlóburkolatok terhelési osztálya egy osztályozás, amely meghatározza a padlóburkolat anyagának képességét ellenállni különböző terhelési és kopási típusoknak. A terhelési osztály segítségével lehet az adott környezethez megfelelő padlótípust választani, hogy a padló tartós és hosszú élettartamú legyen.

Kollekció

A legújabb divatirányzatok szerint kifejlesztett WINEO 800 click stone XL kollekció új inspirációt ad. Nagy formátuma vizuálisan kibővíti a teret, a tartós felület pedig alkalmas a magas minőségi igényeket támasztó modern belső terekbe. A kő dekorok, mint például a homokkő vagy a palakő, nagyon természetesnek tűnnek, és megfelelő megoldást jelentenek otthonokba, nagy igénybevételű területekre és nedves helyiségekbe.

Lakossági garancia
Egyszerű karbantartás
Padlófűtés
Design stone
PU-réteg
Ekológiai tanusítvány
Alacsony lépészaj
Alkalmas nedvess helyésgekbe
Meleg felület
Ízületkímélő
Csúszásgátló
Terhelési osztály
Terhelési osztály
Terhelési osztály

Technikai paraméterek

*

alátét nélkül

Termék

WINEO

Hőátbocsátási ellenállás (m² K)/W

≤ 0.021 *

Szín

Szürke

Dizájn

V-fózolt

Igen

Szerkezet

Külön elemekben zárral

Alátéttel

Nem

Kopóréteg

0.55 mm

Garancia

25 év (lakó területek)

Igénybevételi osztály

23/33/42

Kapcsolódási rendszer

Connect®

Kollekció

800 Lock stone XL

Vastagság

5.0 mm

Cikkszám

DLC00094

m² / csomagolás

2.63

Kg súly

21.85 (köt.)

Méretek

914 x 480 mm

Felületkezelés

Homokkő hatású, 4V fugás

Csomagolás panel

6

Padló típusa

Vinyl padló

Termék megnevezése

Calm Concrete

Felület

Homokkő hatású

Lerakás módja

Úsztatott

Nem érti valamelyik szakkifejezést?

Technikai dokumentumok

Kérdése van?

Ha bármilyen kérdése van, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.

Cégünk padlóburkolatok importjával és értékesítésével foglalkozik. A KPP 1993-ban alakult, és a kezdetektől fogva nagy hangsúlyt fektettünk a minőségi padlóburkolatokra és az ügyfeleink kiváló kiszolgálására.

Kérdése van?

Hívjon fel

Hírlevél

Időnként elküldjük Önnek a legfontosabb híreket a padlók világából.

Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltakat.

Partnerüzletek

Látogasson el a Cseh Köztársaságban, Szlovákiában és Magyarországon található partnerüzleteink egyikébe.

Partnerüzlet keresés
Adatvédelmi nyilatkozat 1993 - 2023 © Kratochvíl parket profi, s.r.o. | Cookie-k beállítása | Developed by: Unknown Agency s.r.o.